Mega Image promite că dacă eşti al patrulea la coadă va deschide un magazin nou în maxim 3 minute!

Mega Image promite clienţilor săi că dacă eşti al patrulea la coadă şi toate casele sunt ocupate, se va deschide un magazin nou în maxim 3 minute, în apropierea magazinului în care te afli, campania fiind gândită pentru fluidizarea cumpărăturilor.

„Clienţii noştri sunt foarte ordonaţi, preferă lucrurile făcute bine, dar nu le place să aştepte. De aceea, vom deschide un Mega Image Shop and Go chiar lângă magazinul cu casele blocate, sau în cel mai rău caz vizavi, dar nu mai departe de 100 metri, clientul nefiind nevoit să care coşul foarte mult”, susţine Mioara Papuc, de la Departamentului Extindere Mega Image.

Oamenii care fac cumpărături la Mega Image susţin că promisiunea Mega Image e una bună, dar aşteaptă să vadă dacă chiar se vor ţine de ea.

„De câte ori n-am încercat să profit de campania aceea, că îmi dau 5 RON dacă sunt al patrulea la coadă, dar mereu au găsit câte o chichiţă şi s-au eschivat”, declară Decebal Popescu, client fidel Mega Image.

Acesta face o observaţie pertinentă, anume că promisiunea Mega Image nu e completată cu o alternativă, respectiv „Vă dăm o caserolă de CocoRico dacă deschidem magazinul nou în mai mult de 3 minute” şi consideră că noua campanie e o altă schemă Mega Image.

Scris de Ionut
25 iulie 2013 11:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult