Mega Image recunoaşte că a comercializat carne provenită de la dinozaurii de pe cartonaşe

După ce tot mai mulţi clienţi s-au arătat nedumeriţi de dimensiunile pulpelor de curcan de la Mega Image, purtătorul de cuvânt al companiei a recunoscut că în lanţul de magazine s-a comercializat şi carne provenită de la dinozaurii de pe cartonaşe.

„Iniţial cartonaşele trebuiau să fie etichete la raionul de carmangerie. Cineva propusese să comercializăm tipuri noi de produse, să diversificăm gama cărnurilor vândute la noi. Aveam de struţ, potârniche, am decis să aducem şi de brontozaur”, susţine Decebal Popescu, şeful departamentului de PR al Mega Image.

Reprezentanţii Mega Image susţin că succesul campaniei cu dinozauri s-a bazat parţial şi pe gustul foarte bun al noilor produse.

Mega Image asigură însă toţi clienţii care au consumat carne de dinozaur că aceasta provine de la fosile sigure, nefiind contaminate cu niciun tip de bacterie periculoasă.

„Acum că au cartonaşele, ştiu exact ce au mâncat, cum arăta, ce dietă avea şi când a trăit. Nu ca la puii sau curcanii crescuţi în zilele noastre, pe care ţi-e şi frică să-i mănânci”, a mai declarat Decebal Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
25 mai 2013 08:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult