Mega Image se conformează: “Nu vom mai deschide magazine noi duminica!”

Primul lanţ de supermarketuri a cedat în faţa opiniei publice! Mega Image a anunţat că duminica nu vor mai fi deschise magazine noi, nici în Bucureşti şi nici în restul ţării. “E normal ca duminica oamenii să se odihnească, în loc să vină la inaugurări de magazine. De aceea, vom inaugura lunea de două ori mai multe magazine, iar cele actuale vor fi deschise non-stop”, explică Mioara Papuc, şefă comunicare Mega Image.

Alte magazine Mega Image vor deveni Sunday Concept Store, în care clienţii nu vor găsi duminica nici ţigări, nici hârtie igienică, nici pâine şi nici bere, pentru a-i determina să stea acasă şi să se resemneze.

O altă propunere a supermarketurilor a fost ca duminica să nu fie disponibile cărucioarele sau coşurile, clienţilor fiindu-le mult mai greu să cumpere multe lucruri.

„Sigur, sunt avantajate familiile mari, cu mulţi copii, care vor putea căra mai multe produse, dar ştim cu toţii că o familie cu cât are mai mulţi copii cu atât e mai săracă, deci nu are bani de prea multe produse”, a mai spus Mioara Papuc.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
14 mai 2015 13:05

Alte articole

Vezi mai mult