MegaImage a dat lovitura: Va cumpăra reţeaua de magazine săteşti ABC

Cunoscutul lanţ de supermaketuri a reuşit să dea lovitura cumpărând sute, poate chiar mii de magazine săteşti sau din periferia oraşelor, care vând pe datorie sub puternicul brand ABC Impex SRL sau ABC Prodcom SRL. “Negocierile au demarat imediat cum am intrat pe piaţa din România şi au durat atât de mult pentru că am discutat detaliile preluării cu mii de patroni din toată ţara”, a explicat Pierre de Cebal, şeful diviziei Omniprezenţă a lanţului de magazine.

Considerată una din cele mai grele negocieri din toate timpurile, preluarea lanţului ABC Impex SRL a lăsat, în urmă, zeci de victime şi familii îndurerate. De-a lungul discuţiilor, numeroşi reprezentanţi ai MegaImage au murit de ciroză şi alte boli asociate abuzului de alcool. “Păi, orice negociere începea la “una mică” şi se prelungea până târziu în noapte, uneori până dimineaţa. Apoi, nimeni nu-şi mai aducea aminte ce a negociat şi procedurile trebuiau reluate”.

Alte aspecte dificile au fost cele legate de predarea şi preluarea gestiunii, caietul pe care sunt trecute toate tranzacţiile financiare nefiind fiscalizat, conform normelor în vigoare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
18 martie 2013 15:03

Alte articole

Vezi mai mult