Mel Gibson anunță un film mai îngrozitor decât Patimile lui Isus: „Cum deschizi o firmă în România”

Ajuns într-un con de umbră în urma deselor scandaluri în care a fost implicat, Mel Gibson ar putea avea o revenire de senzație cu noul său proiect cinematografic. Acesta va fi povestea unui om care își deschide o firmă în România și cei care au văzut un „early preview” spun că este mai îngrozitor decât „Patimile lui Iisus” sau „Apocalypto”. 

Criticii au lăudat tehnicile de filmare folosite de Gibson care se arată, din nou, un inovator în domeniu. „Nu este deloc sânge, dar teroarea este prezentă în fiecare cadru. Filmul este narat de o doamnă de la ghișeul de la Registrul Comerțului, care te trimite din scenă în scenă pentru noi și noi aprobări”, a mărturisit un cunoscut critic de film american. 

Producătorii filmului spun că vor ca acesta să reprezinte o experiență cu adevărat imersivă. Astfel, pentru a cumpăra bilet trebuie să stai 7 ore la coadă, și vei fi plimbat de la un ghișeu la altul. Peste 6 luni vei putea să-ți recuperezi jumătate din prețul biletului, dar numai dacă dai în judecată producătorii. Pe de altă parte, dacă renunți în a-ți mai recupera banii, vei fi amendat pentru tentativă de evaziune fiscală. 

19 octombrie 2015 14:59
Citește mai mult despre: birocratie firma mel gibson

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult