Membrii Coaliţiei au serbat aseară cu mult alcool redefinirea familiei, s-au îmbătat și şi-au bătut crunt nevestele

Așa cum era de așteptat, membrii organizației medievale ”Coaliția pentru Familie” au sărbătorit aseară cu mult alcool votul din Parlament pentru redefinirea familiei și schimbarea Constituţiei. De fericire că se va face referendum anti-gay, membrii și simpatizanții Coaliției și-au trimis copiii să-și scoată alocațiile și să cumpere de toți banii băutură și țigări.

Iar după ce s-au îmbătat, s-au comportat ca în familia tradițională românescă și și-a bătut crunt nevestele și copiii. Unii pe motiv că li s-a terminat băutura și că nevasta sau copilul n-au vrut să meargă să mai cumpere, iar alții pur și simplu pentru că doar atât îi duce capul.

”De dimineață, în familiile membrilor Coaliției toată lumea s-a trezit cu dureri, unii de la bătaie, ceilalți cu dureri de cap de la băutură”, a povestit o sursă din interiorul Coaliției. ”Unii dintre ei au fost atât de rupți încât nici măcar n-au fost în stare să se ducă să-și ridice ajutorul social. Sper să nu facă la fel și când e referendumul, că n-o să fie în stare nici să ajungă la vot.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 mai 2017 15:05
Citește mai mult despre: alcool bataie coalitia pentru familie

Alte articole

Vezi mai mult