Mencinicopschi avertizează: cea mai mare parte a zăpezii de pe străzi e contrafăcută!

Semnal de alarmă tras de profesorul Gheorghe Mencinicopschi! În urma testelor făcute de reputatul nutriţionist s-a constatat că majoritatea zăpezii care se găseşte pe stradă este contrafăcută şi de o calitate absolut execrabilă. Profesorul spune că aceasta e şi cauza pentru care multor oameni li s-a făcut rău pe stradă zilele acestea.

“Doctor Menci” ne învaţă care sunt diferenţele între zăpada naturală şi cea contrafăcută: “Nămeţii care se găsesc acum pe stradă sunt plini de chimicale. O să vă daţi seama imediat pentru că pătează şi rămâne zăpadă pe lopată . De asemenea, bulgării sunt de calitate proastă şi sfărâmicioşi.”

Profesorul Mencinicopschi dă detalii şi asupra efectelor negative ale consumului de zăpadă contrafăcută: “Aceasta are multă apă, astfel încât, consumată în cantităţi mari, poate duce la degerături şi chiar la îngheţ. De aceea recomand oamenilor să nu ia zăpadă de pe stradă, de la necunoscuţi. Mai bine luaţi de la ţărani, că vin cu zăpada la poartă şi e 100% naturală. Cea de la sibieni e cea mai bună: e drept că se topeşte mai uşor, fiindcă nu conţine conservanţi, dar e foarte sănătoasă, e făcută în casă.”

Scris de TNR
18 februarie 2012 09:02

Alte articole

Vezi mai mult