Mencinicopschi îşi dezvăluie vârsta: Am 30 de ani, dar am mâncat toată viaţa după sfaturile mele

Faimosul nutriţionist Gheorghe Mencinicopschi a făcut aseară într-un talk-show o dezvăluire absolut incredibilă. Întrebat câţi ani are, dat fiind că arată extrem de bine, „doctor Menci” a recunoscut că anul ăsta abia a împlinit 30. „Secretul meu”, a spus faimosul nutriţionist, „e că mănânc numai şi numai conform sfaturilor din cărţile mele. Acest stil de viaţă extrem de sănătos îmi permite să arăt aşa, în vreme ce toţi colegii mei de generaţie sunt în ultimul hal, arată ca nişte studenţi”.

Profesorul Mencinicopschi spune că mănâncă fără toxine, doar cu prăjeli naturale şi preferă garniturile de goji, quinoa şi tapioca tradiţionalilor cartofi sau fasolei, care pot fi extrem de periculoase pentru că organismul românilor nu e obişnuit cu ele. „Uitaţi-vă la corpul meu, dacă nu mâncam corect aş mai fi putut să am burta asta de om de 70 de ani, guşa asta impresionantă sau pete pe faţă? Desigur că nu.”

Mencinicopschi speră că urmându-şi cu stricteţe sfaturile în materie de alimentaţie va reuşi nu doar să arate la fel de bine şi în continuare, ci şi să fie extrem de longeviv. „Dacă mănânc şi de-acum înainte potrivit recomandărilor din cărţile mele, cred că pot fără probleme să prind şi 40 de ani”, a încheiat nutriţionistul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 mai 2012 13:05

Alte articole

Vezi mai mult