Mercenarii Wagner, bombardați chiar de ruși după ce s-au plâns că nu primesc muniție

Ați cerut muniție? Luați de-aici muniție! Mai multe batalioane de mercenari Wagner au fost bombardate de trupele ruse, teoretic aliate, după ce șeful Wagner, Prigojin, s-a plâns că nu primește destul muniție pentru ai lui. Se pare că rușilor li s-a cam luat de figurile lui Prigojin, așa că le-au trimis mercenarilor toate tipurile de muniție fabricată în Rusia, de la gloanțe de Kalașnikov la obuze de 120 mm.

Rușii le-au dat inclusiv rachete Kinjal, după ce Putin a declarat că Prigojin trebuie să primească urgent cele mai noi și mai puternice tipuri de rachete ale Rusiei. Rivalii lui Prigojin au interpretat acest ordin drept o invitație la măcelărirea mercenarilor recrutați în general de prin pușcăriile rusești.

Ura față de mercenarii Wagner a fost atât de mare încât rușii le-au trimis inclusiv ucrainenilor câteva vagoane de muniție, ca să poată să-i bombardeze împreună pe wagneriții lui Prigojin, susțin surse anonime de la Kiev. Există zvonuri că în zilele următoare vin livrări noi de muniție pentru mercenari și rușii nu exclud să folosească inclusiv arma atomică. ”Se spune că gândacii vor supraviețui bombardamentului nuclear. Eu zic să testăm pe Prigojin”, a declarat un rus.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 martie 2023 14:59
Citește mai mult despre: muniție Prigojin rusia wagner

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult