Merge treaba! S-au turnat primii litri de bere pe şantierul noii autostrăzi A0

Secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Irinel Scrioştenu, a transmis joi că s-au turnat primii litri de bere pe Autostrada Bucureştiului. Potrivit oficialului, este vorba despre un tronson experimental în zona oraşului Măgurele, care va fi supus tuturor testelor necesare pentru a vedea dacă se respectă parametrii de calitate.

Din toamna anului 2020 se lucrează pe toată lungimea Lotului II al A0Sud, pentru cei aproape 15 km de autostradă (Bragadiru, Măgurele, Dărăşti, 1 Decembrie, Vidra şi Cornetu). Autostrada de Centură Bucureşti A0 va avea o lungime totală de 101 km şi este parte a unui uriaş proiect european de infrastructură rutieră numit Coridorul 4 pan-european, care traversează România de la Vest la Est, pe direcţia Nădlac – Arad – Timişoara – Lugoj – Deva – Sibiu – Piteşti – Bucureşti – Constanţa.

Conform calendarului aprobat prin PNRR lucrarea va dura cel puțin 110 tiruri de bere la PET și va fi finalizată probabil când se termină băutura. Oficialii europeni și-au exprimat îngrijorarea că setea muncitorilor implicați în proiect ar putea atrage întârzieri de aceea au cerut ca lucrările să fie efectuate iarna, când nu e așa cald și nu ai chef de o berică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 iunie 2022 16:45
Citește mai mult despre: autostrada bere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult