Mesaje după sărbători: ”Hristos a înviat! Vino să muți mașina, fmm!”

Dacă în perioada sărbătorilor pascale mesajele sunt pline de optimism și de îndemnuri la bunătate sufletească, cele care vin imediat după sunt mult mai practice și la obiect. Numeroși creștini de la oraș au avut parte de aceste mesaje puse sub ștergător, din partea altor creștini, întorși din vacanța de reculegere sufletească.

„Hristos a înviat, vino să-ți muți mașina, FMM” sau „Ai parcat ca un bou, adevărat a înviat” sunt doar câteva din hârtiile găsite de creștini sub parbriz, cu excepția celor în care oameni politici își pun o fotografie și un mesaj plin de dragoste și respect față de alegător. „L-aș fi pândit să văd cine e, ca să-i dau o cheie pe portieră imediat ce parchează, dar pentru că l-a invocat pe domnul nostru Iisus Crisos al să-l iert, că așa e creștinește”, a declarat un enoriaș care a binecuvântat anunțul cu o flegmă în parbriz.

Deocamdată BOR nu s-a pronunțat cu privire la sfințenia acestor anunțuri, neexistând precizări dacă urarea „Cristos a înviat” poate fi așezată canonic alături de „Mută mașina, pizda mă-tii” dar se așteaptă o reacție a teologului Vasile Bănescu spre finalul zilei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 mai 2024 12:42
Citește mai mult despre: cristos mesaje parcare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult