#metoo! Noi nume de victime ale abuzului sexual ies la iveală: Voiculescu, Năstase, Becali sau Meme Stoica

Odată cu lansarea campaniei #metoo, numărul persoanelor care au curajul să iasă în față și să recunoască faptul că au fost abuzate sexual de către bărbați e tot mai mare. Ultimele persoane intrate pe listă sunt nume grele ale vieții publice de la noi: Dan Voiculescu, Adrian Năstase, Gigi Becali sau Meme Stoica.

”Am cunoscut mulți bărbați extraordinari, care s-au purtat ireproșabil cu mine, însă da, am cunoscut din păcate și adevărați monștri, care m-au abuzat sexual de nenumărate ori în perioada mea de detenție”, a recunoscut cu sinceritate Adrian Năstase. ”Iar drama mea era cu atât mai mare cu cât nu puteam să merg la poliție să fac plângere, că bruta era oricum deja la închisoare, n-aveau ce să-i mai facă. Așa că am îndurat cu demnitate toate acele abuzuri.”

Dacă Adrian Năstase s-a ferit să de numele celor care l-au abuzat, Meme Stoica a ținut să-i facă numele public. ”Vreau să se știe, cel care m-a abuzat aproape zilnic în detenție este Cristi Borcea”, a acuzat Meme Stoica. ”Poate unii îl văd simpatic, dar el este un monstru. Și e și nebun, de fiecare dată când mă abuza îmi șoptea la ureche că mă va lăsa însărcinată. Și mi-o spunea cât se poate de serios, el chiar credea asta.”

Scris de Calin
18 octombrie 2017 17:10
Citește mai mult despre: abuz Becali MeToo nastase Voiculescu

Alte articole

Vezi mai mult