Metroul de la Unirii e blocat! Mii de corporatiști se îmbulzesc să recupereze un badge căzut pe jos

Haos de nedescris la stația de metrou Piața Unirii 2! Totul este blocat, după ce cele câteva mii de corporatiști care așteptau metroul spre Pipera au început să își dea pumni și coate ca să ajungă în locul în care s-ar afla un badge căzut pe jos.

Un inconștient, că altfel nu poate fi numit, a urlat la un moment dat ”Uite un badge pe jos! Săracul corporatist care și l-a pierdut”. Și doar de atât a fost nevoie pentru ca iadul să se dezlănțuie în zonă. Spectrul unei zile în care nu vor putea munci pe rupte, pentru că nu vor putea intra în clădire fără badge, efectiv le-a luat mințile corporatiștilor.

Chiar și corporatiștii care au badge-ul la gât și știu sigur că nu ei l-au pierdut se îmbulzesc să-i ia de jos pe cel căzut, cu speranța că vor pune mâna pe el. Ei se gândesc că ar putea să scoată o sumă frumoasă pe el, știut fiind faptul că, pe piața neagră, un badge de la o clădire bună de birouri din Pipera poate ajunge și la 7-8 mii de euro. Sau că ar putea să-l transforme în sclav personal pe cel care și-a pierdut badge-ul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
16 iulie 2015 08:07

Alte articole

Vezi mai mult