Metroul Drumul Taberei, amânat încă 3 ani. N-au decis ce taraf să cheme la inaugurare

Entuziasmul că în câteva zile se va da drumul metroului din Drumul Taberei a fost temperat azi de reprezentanții Guvernului. Se pare că mult așteptata deschidere a metroului se va amâna cu încă trei ani, pentru că încă nu e clar ce taraf va cânta la inaugurare.

”O inaugurare de metrou fără taraf e ca o nuntă fără lăutari”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului. ”În plus, avem nevoie și să mai adunăm bani pentru Patriarh, ca să vină să sfințească personal metroul. Deci va fi vorba de o amânare, dar nu cu mult, ci doar cu vreo trei ani.”

”Noi, cei de la PNL, chiar ne vom ține de cuvânt: în trei ani aici va fi metroul dumneavoastră”, a confirmat premierul Ludovic Orban. ”Desigur, am putea să-l deschidem și în weekendul acesta, să cânt eu cu chitara la inaugurare, dar vreau să facem un eveniment memorabil, c-un taraf profesionist. Merită să așteptăm trei ani pentru asta.”

Decizia de-a amâna deschiderea metroului din Drumul Taberei a fost taxată imediat de Gabi Firea. ”Eu am scoase mai multe albume de muzică populară, așa că aș fi putut cânta eu la inaugurare, cu taraful meu de la Moldova. Dar peneliștii nu vor, vor să vină cu taraful lor de casă”, a acuzat Firea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 septembrie 2020 07:09
Citește mai mult despre: Drumul Taberei

Alte articole

Vezi mai mult