Mickey Hash și Bromania într-un nou viral pentru primărie: „Ce fain e fără apă caldă în Dristor”

Primăria Capitalei nu a terminat de spart banii de publicitate. Cu doar încă 300.000 de euro a mai cumpărat niște vlogări care au filmat și arătat alte chestii foarte faine din București, despre cum să stai în Dristor fără apă caldă că primarul a dat banii pe catedrale, salarii și borduri în loc să-și plătească datoriile.

„Câteodată n-am apă caldă acasă, așa că mă duc la Wordlclass și-mi fac abonament doar ca să am unde să fac și eu un duș”, a povestit Bromania unui grup de tineri de 10 ani care l-au aplaudat frenetic. „La noi în Deva nici apă n-aveam, ne spălam cu șervețele umede și mai chemam pompierii să ne clătească. Mulțumesc, Gabriela Firea, că mi-ai oferit ocazia să mă spăl cu apă rece, mama va fi mândră de mine”, a povestit vloggerul într-un video foarte haios, care a fost vizionat de cel puțin 100.000 de repetenți de 12 ani.

Bromania a povestit cum cât a stat el în SUA nu a locuit în orașe în care să nu fie apă caldă. „Din acest punct de vedere primarul a inovat mult peste cât sunt capabili americanii. Bravo, Gabriela Firea, te felicit, ești cea mai bună. Ce bine e să stai în București. Mâine mă duc să baie în Autan, că nici de țânțari n-a dat că e foarte eco acest oraș”, a spus cunoscutul amant al Antoniei.

Scris de Eftimie
21 iunie 2019 14:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult