Microsoft a dezvăluit în avanpremieră cele mai noi şi revoluţionare buguri din Windows 8!

Premieră istorică în lumea IT! Windows 8 este primul sistem de operare făcut vreodată în cazul căruia compania producătoare prezintă mai întâi bugurile. “Windows 8 are multe feature-uri remarcabile”, spune purtătorul de cuvânt al Microsoft, “dar ceea ce ne diferenţiază de alte sisteme de operare precum Linux sau de Mac OS sunt cu siguranţă faimoasele erori de Windows. Adică, să fim sinceri, care e prima imagine care-ţi vine în minte când spui Windows? Ecranul albastru, fireşte!”

Microsoft a prezentat astfel câteva buguri extrem de inovatoare, care vor diferenţia Windows 8 de variantele precedente. De pildă, atunci când deschizi un program mai complex, de genul Notepad, calculatorul se închide complet, nu înainte de a formata toate harddiskurile. O altă eroare care i-a cucerit pe viitori utilizatori apare în momentul în care introduci un DVD în unitatea optică, moment în care sistemul de operare se blochează complet şi trebuie reinstalat.

“Am avut grijă să fie doar erori noi, pe care utilizatorii de Windows nu le-au mai întâlnit până acum”, spune purtătorul de cuvânt, “şi care nu mai pot fi depăşite cu un simplu CTRL-ALT-DEL. De asemenea, mesajele de eroare au fost mult îmbunătăţite din punct de vedere estetic – ne-a gândit aici în primul rând la confortul utilizatorilor, pentru că ei se vor confrunta cu aceste mesaje cam 90% din timpul de utilizare. Oricum, ţin să-i asigur că mai sunt mult mai multe alte buguri afară de cele prezentate azi, unele probabil nedescoperite nici măcar de noi”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 iunie 2012 06:06

Alte articole

Vezi mai mult