Migranţi, găsiţi în TIR. Se auzeau mai tare manelele din remorcă decât din cabină

100 de migranţi fără acte au fost prinşi în această dimineaţă în remorca unui TIR în apropiere de Sibiu! Şoferul spune că a simţit că ceva e în neregulă pentru că din remorcă se auzeau manele, altele decât cele pe care le asculta el în cabină.

„Când am ieşit de pe Valea Oltului şi am intrat pe autostradă, am auzit din spate nişte orientale d-alea tânguioase, cum mai făcea Salam acu’ vreo zece ani. Eu nu ascult aşa ceva. Şi se auzeau mai tare decât ce băgasem eu aici, Cheful Şoferilor vol. 17, muzică frumoasă, românească”, spune Marcu Anton, conducătorul vehiculului. „Evident că am tras pe dreapta şi am sunat la Poliţie.”

Potrivit anchetatorilor, cei peste 100 de migranţi din Afganistan, Irak, Pakistan, Antigua şi Barbuda şi Fiji erau convinşi că au ieşit din România în momentul în care au simţit că TIR-ul a intrat pe autostradă.

„Erau convinşi că au ajuns deja în Schengen, pentru că auziseră că România n-are autostrăzi. De bucurie, au dat drumul la muzică – un gest care, iată, i-a costat scump”, explică agentul Decebal Popescu de la Poliţia Artistică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 noiembrie 2021 11:58
Citește mai mult despre: manele migranti tiruri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult