Mihai Gâdea a fost diagnosticat de medici cu obedienţă morbidă

Realizatorul Sintezei zilei, Mihai Gâdea, trece prin momente dificile. În urma unor investigaţii amănunţite, medicii au descoperit că acesta suferă de obedienţă morbidă. Aceasta este o afecţiune extrem de gravă, care pune în pericol demnitatea unui individ şi care provoacă depresii puternice, cauzate de respingerea şi discriminarea societăţii.

Se pare că Mihai Gâdea a început să sufere de obedienţă încă din prima zi în care s-a angajat la trustul lui Voiculescu, însă iniţial boala s-a manifestat sub o formă uşoară. Cu timpul, însă, obedienţa a luat amploare, ceea ce l-a adus azi pe Gâdea în situaţia de a fi diagnosticat cu forma cea mai gravă a obedienţei, cea morbidă.

Medicii spun că, cel mai probabil, Gâdea a luat obedienţa de la un coleg de trust. „Din păcate, pacientul Mihai Gâdea nu este singurul care suferă de această boală. Sunt zeci de angajaţi Intact care manifestă diverse forme de obedienţă. Ne e greu însă să apreciem cine e responsabil de epidemia de obedienţă din cadrul trustului lui Voiculescu. Mihai Gâdea putea s-o ia de la oricine”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 septembrie 2012 10:09

Alte articole

Vezi mai mult