Mihai Gâdea nu merge la moaştele Sfintei Parascheva: „Eu prefer să pup viii, nu morţii”

Unul dintre cei mai mari pupători ai naţiei, Mihai Gâdea, a surprins azi pe toată lumea, după ce a refuzat să se deplaseze la Iaşi, ca să pupe moaştele Sfintei Parascheva. „Ştiu că lumea se aşteaptă ca eu să fiu prezent oriunde e ceva de pupat, dar la Iaşi chiar nu am ce căuta. Ştiţi cum se spune, «viii cu viii, morţii cu morţii». Iar eu prefer oricând să pup viii în detrimentul morţilor”, a clarificat Gâdea.

Mai mult, moderatorul de ode de la Antena 3 spune că un pupător serios nu are nevoie de zile speciale ca să practice activitatea care-l pasionează. „Mi se pare prea puţin să fii pupător de moaşte sau de domn profesor doar o dată pe an. Dacă eşti profesionist, o faci zilnic, asta înseamnă respect adevărat pentru ceea ce pupi.”

Un alt avantaj al pupatului de vii în detrimentul moaştelor este acela că nu eşti obligat să baţi sute de kilometri ca să-ţi exerciţi pasiunea. „Moaştele nu vin singure la tine, în schimb un domn profesor viu te poate surprinde cu o vizită chiar la tine acasă. E mai practic să pupi viii, fără îndoială”, explică Mihai Gâdea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 octombrie 2013 10:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult