Mii de bărbaţi au redescoperit aseară bucuria copilăriei! S-au întors din Centrul Vechi de-a buşilea

Centrul Vechi din Capitală a arătat spre dimineață mai degrabă ca un loc de joacă pentru copii decât un loc unde adulții se duc să se relaxeze (ce altceva?) la o terasă. Zeci de bucureșteni au retrăit în noaptea trecută bucuria copilăriei și s-au plimbat de-a bușilea printre mese, spre toaletă sau, unii dintre ei, chiar spre casă.

Și pentru ca transformarea în copil să fie completă, mulți dintre ei au renunțat la actul vorbirii, reușind doar să îngâne vag câteva cuvinte: papa, bere, pișu, nota, taxi, casă. Merită punctată și vitejia acestor bărbați, care s-au descurcat singuri, fără nici un ajutor din partea părinților sau a altor adulți.

Deși extrem de interesantă, experiența mersului de-a bușilea a avut și părți mai puțin plăcute pentru unii bărbați. ”M-am simțit discriminat”, s-a plâns un bărbat. ”Când un bebeluș merge de-a bușilea, toate tipele sunt încântate și îi spun că e un drăgălaș, un scump și vor să-l ia în brațe și să-l sărute. Pe mine nu doar că nu m-au luat în brațe, dar se mai și uitau urât la mine și îmi spuneau cuvinte urâte. Niște nesimțite, ce să mai!”

Scris de Calin
11 iunie 2016 09:06
Citește mai mult despre: barbati copii de-a busilea

Alte articole

Vezi mai mult