Mii de bucureşteni, convinşi că soluţia împotriva invaziei de gândaci puturoşi e să pută ei mai tare

Tot mai mulți bucureșteni cred că au găsit, în sfârșit, soluția la problema gândacilor puturoși care au invadat orașul în ultima perioadă. Ca să nu mai fie deranjați de mirosul gândacilor striviți, bucureștenii se asigură că ei put mult mai tare: renunță la spălat și se plimbă toată ziua cu RATB-ul, ca să fie pătrunși de mirosuri cât mai diverse și mai pestilențiale.

”Nu doar că fac economie la apa caldă, care e foarte scumpă, dar nici nu mai mă panichez când văd un gândac puturos”, exultă bucureșteanca Aneta Jurcă. ”De când am renunțat la săpun, pastă de dinți sau alte produse de igienă, am devenit imună la mirosul gândacului strivit, dar și cu mai mulți bani în buzunar. Acum pot să donez la Catedrala Neamului mult mai mulți bani decât înainte, Doamne-ți mulțumesc!”

Gabi Firea, în schimb, insistă că avem de-a face cu o falsă problemă. ”Am strivit cu ziarul, în timp ce stăteam pe buda mea din fundul curții, zeci, dacă nu sute de gândaci, dar n-am simțit nici un miros deranjant de la ei. L-am întrebat și pe Pandele, care era alături de mine, pe cealaltă budă, și nici el n-a simțit nimic. Deci nu put la strivire, cum greșit pretind unii oameni rău intenționați. Asta e o dezinformare!”, acuză țăranca de Bacău cu buletin de Voluntari.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
17 octombrie 2017 11:29
Citește mai mult despre: Bucuresti Firea gândac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult