Unde dai şi unde crapă! În Bucureşti s-au înregistrat mii de cazuri de atacuri de panică la copiii din şcolile unde s-a dus Gabi Firea să explice cum e cu jocul Balena Albastră, copiii fiind şocaţi de cât de odioasă e pesedista şefă a Capitalei. Părinţii nu înţeleg de ce se permite accesul în şcoli unor infractori de la PSD: “Nu e suficient că intră popii ăia? Acum trebuie să intre şi hoţii, ca Gabi Firea?”, spune un părinte revoltat.firea_odioasa.jpg

Surse din şcoli spun că elevii au fost duşi în sala de sport, unde şi-a făcut apariţia Firea. Mulţi copii s-au tăvălit pe jos şi au vomitat, pentru că le-a zis un coleg cât a furat şi că din cauza ei nu au tabletă. Alţi copii au vrut să pună întrebări, şi au rămas catatonici când au auzit răspunsurile: “Tanti asta, Gabi Firea, e chiar proastă, mami. E adevărat că adulţii au votat-o primar? Înseamnă că şi adulţii sunt proşti?”, i-ar fi spus o fetiţă mamei ei acasă.

“Copiii noştri nu sunt idioţi, ei au înţeles că jocul Balena Albastră e periculos şi nu e normal să se joace aşa ceva. Dar prezenţa Gabrielei Firea în şcoală i-ar putea face să creadă că e în regulă şi să furi, cum fac pesediştii ei. Îmi voi retrage copilul din şcoala de stat”, spune alt părinte.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut | Tuesday, 04.04.2017 13:05 Social

National Cinematografic