Mii de copii, marcaţi pe viaţă de campania cu Balena Albastră, că au văzut cât de odioasă e Gabi Firea

Unde dai şi unde crapă! În Bucureşti s-au înregistrat mii de cazuri de atacuri de panică la copiii din şcolile unde s-a dus Gabi Firea să explice cum e cu jocul Balena Albastră, copiii fiind şocaţi de cât de odioasă e pesedista şefă a Capitalei. Părinţii nu înţeleg de ce se permite accesul în şcoli unor infractori de la PSD: “Nu e suficient că intră popii ăia? Acum trebuie să intre şi hoţii, ca Gabi Firea?”, spune un părinte revoltat.

Surse din şcoli spun că elevii au fost duşi în sala de sport, unde şi-a făcut apariţia Firea. Mulţi copii s-au tăvălit pe jos şi au vomitat, pentru că le-a zis un coleg cât a furat şi că din cauza ei nu au tabletă. Alţi copii au vrut să pună întrebări, şi au rămas catatonici când au auzit răspunsurile: “Tanti asta, Gabi Firea, e chiar proastă, mami. E adevărat că adulţii au votat-o primar? Înseamnă că şi adulţii sunt proşti?”, i-ar fi spus o fetiţă mamei ei acasă.

“Copiii noştri nu sunt idioţi, ei au înţeles că jocul Balena Albastră e periculos şi nu e normal să se joace aşa ceva. Dar prezenţa Gabrielei Firea în şcoală i-ar putea face să creadă că e în regulă şi să furi, cum fac pesediştii ei. Îmi voi retrage copilul din şcoala de stat”, spune alt părinte.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut
4 aprilie 2017 14:04

Alte articole

Vezi mai mult