Mii de copii, nevoiţi să se descurce singuri, că părinţii sunt la muncă în Italia şi bunicii sunt cu Firea în Grecia

Situație dificilă pentru mii de copii, care fuseseră lăsați cu bunicii de părinții plecați la muncă în Italia. După ce bunicii au fost luați de Firea și duși în vacanță în Grecia, copiii au rămas să se descurce singuri, dar fac treabă bună.

”Eu țin contabilitatea unei firme, de pe tabletă. E simplu, scriu niște cifre aiurea prin balanță, că oricum idioții ăia de la ANAF habar n-ar ce se întâmplă. Mi-a zis buni să dea profit zero la final, ca la orice firmă românească”, explică Daria, 9 ani.

Un alt copil s-a angajat ca administrator al asociației din blocul în care stă, și în sfârșit nu se mai fură cu fondul de rulment.

Cei mai mulți copii preferă joburile în online, ca să nu se prindă lumea că sunt minori. Mulți lucrează la PR, sau ca online managers, unde chiar trebuie să ai mintea unui copil de 5 ani ca să scrii aberațiile alea și să crezi că pune cineva botul, dar, din fericire, și șefii acestora sunt la fel de infantili.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
5 august 2018 08:08

Alte articole

Vezi mai mult