Numeroși oameni care merg la muncă în multinaționale au fost surprinși să afle că trebuie să muncească de acasă în condițiile în care mulți dintre ei au trecut în buletin adresa de la serviciu. „Nu înțeleg sensul, eu oricum stau 20 de ore pe zi aici, vin și în weekend. Ce să caut acasă, n-am nimic pe-acolo”.

basina_corporatist_sedinta.jpg

Corporatiștii se plâng că nu se pot duce în ceea ce oamenii normali numesc domicilii, pentru că nu au mai nimic acolo. „Aici, la birou, avem climatizare și temperatură constantă, avem provizii la automatul de snacksuri, cafea să ne ajungă trei săptămâni, grupuri sanitare, calculatoare, scaune, mese, canapele, săli de ședință. Acasă nu am nici măcar hârtie igienică”, spune Iancu Marin, un tânăr care lucrează într-o multinațională.

Zilele acestea peste 174.000 de români muncesc de acasă, adică din corporații, în speranța că pandemia de coronavirus va trece până la finalul lunii și se vor putea întoarce la muncă, respectiv în ședințe.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 12.03.2020 14:49 Social

National Cinematografic