Mii de craioveni s-au călcat în picioare într-un hypermarket, ca să cumpere săbii ninja la promoție

Nebunie totală în această dimineață la Craiova, unde mii de localnici s-au îmbulzit să cumpere săbii ninja la ofertă, în cel mai nou hypermarket deschis în oraș. Până să se deschidă magazinul, craiovenii s-au bătut cu mâinile goale, însă și-au stabilit un loc și o oră în care să se bată mai târziu cu săbii ninja, după ce și le cumpără din hypermarket.

Când ușile magazinului s-au deschis, craiovenii efectiv au năvălit înăuntru și câteva femei au fost trântite la pământ în busculadă. Fără excepție, toți s-au îndreptat spre raftul cu săbii ninja. Prețul de 10 lei bucata i-a făcut pe craioveni să ia în coșuri atâtea săbii ninja câte a putut duce.

După nebunia de la raftul cu săbii ninja, îmbulzeala s-a mutat la casele de marcat. Mulți și-au făcut loc cu săbiile ninja prospăt luate de la raft, astfel că majoritatea craiovenilor au ajuns la casă cu tăieturi pe față și corp. Ba, unii dintre ei, s-au ales cu degete sau chiar întreaga mână taiate de către vreun pasionat al săbiilor ninja mai recalcitrant.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 mai 2015 15:18
Citește mai mult despre: Craiova hypermarket ninja

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult