Mii de craioveni s-au călcat în picioare într-un hypermarket, ca să cumpere săbii ninja la promoție

Nebunie totală în această dimineață la Craiova, unde mii de localnici s-au îmbulzit să cumpere săbii ninja la ofertă, în cel mai nou hypermarket deschis în oraș. Până să se deschidă magazinul, craiovenii s-au bătut cu mâinile goale, însă și-au stabilit un loc și o oră în care să se bată mai târziu cu săbii ninja, după ce și le cumpără din hypermarket.

Când ușile magazinului s-au deschis, craiovenii efectiv au năvălit înăuntru și câteva femei au fost trântite la pământ în busculadă. Fără excepție, toți s-au îndreptat spre raftul cu săbii ninja. Prețul de 10 lei bucata i-a făcut pe craioveni să ia în coșuri atâtea săbii ninja câte a putut duce.

După nebunia de la raftul cu săbii ninja, îmbulzeala s-a mutat la casele de marcat. Mulți și-au făcut loc cu săbiile ninja prospăt luate de la raft, astfel că majoritatea craiovenilor au ajuns la casă cu tăieturi pe față și corp. Ba, unii dintre ei, s-au ales cu degete sau chiar întreaga mână taiate de către vreun pasionat al săbiilor ninja mai recalcitrant.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 mai 2015 15:05

Alte articole

Vezi mai mult