Afacerea merge ca în vremurile bune! O spun mii de stomatologi care riscau, până în urmă cu câteva luni, să îşi închidă cabinetele din lipsă de clienţi. Medicii au fost salvaţi când celebra gumă Turbo a reapărut în magazine, marcând începutul unei noi ere a pierderii dinţilor în rândul românilor.

turbo_dentisti_guma.jpg
“Anul trecut eram gata să mă las de meserie. Acum am caietul de programări plin ochi, cel puţin până în octombrie!”, spune Decebal Popescu, dentist. “Mai bine de 90% dintre românii care îmi calcă pragul au afecţiuni legate de guma Turbo: măsele pierdute în guma Turbo, depuneri de gumă Turbo pe cerul gurii, fălcile cimentate cu gumă Turbo… E exact ca în anii ‘90 sau, cum îi zicem noi, ‘epoca dinţilor de aur’. ”

Deşi e produsă de altă companie, îndrăgita gumă de mestecat are acelaşi gust ca în ‘96, spun hipsterii care au reperat-o în supermarketuri, benzinării sau magazine de bricolaj şi materiale de construcţii din întreaga ţară.

Mai mult, colecţionând surprizele cu maşini, amatorii pot câştiga un levier cu care să-şi descleşteze maxilarul şi alte premii care amintesc de copilărie.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 21.08.2014 17:49 Social

National Cinematografic