Mii de divorțuri din cauza frigului: „Ăsta nu mai e penisul de care m-am îndrăgostit!”

Un val de divorțuri a lovit România odată cu venirea frigului. Sute de soții s-au săturat să aibă de-a face numai cu penisuri micșorate de frig și zgribulite acolo, într-un colț de izmene.

Temperaturile deosebit de mici din această perioadă au avut un efect umilitor pentru penisurile bărbaților, transformând orice mândrețe de falus într-o biată puțică, de ți-e și rușine să o scoți din pantaloni. Tot ce altădată  era un penis zdravăn de cioban, o sculă nesimțită de negru sau o măciucă de neam-prost de spărgeai nuci pe nicovală, toate astea au fost transformate peste noapte în niște ciucurei pufoși care-ți scapă printre degete.

Fenomenul micșorării penisurilor a dus la probleme serioase în viața de cuplu, mai ales în familiile cu datorii la întreținere. În lipsa căldurii din calorifer, cocoșelul a suferit enorm, iar odată cu el și doamna. Vorbim aici despre cazuri sociale, în care micșorarea puțelor a trecut dincolo de limitele rezonabilului (10 centimetri).

La Miercurea Ciuc, cea mai friguroasă localitate din România, s-au înregistrat deja și câteva cazuri de penis decedat. O tânără familie care tocmai a cerut divorț ne explică situația: „Suntem aici pentru că ne-a murit penisul de frig. Slăbise mult, era timid și nici nu se mai ridica în pat. Noi am făcut tot ce am putut: l-am frecționat, l-am mângâiat, l-am pus pe sobă să se mai întremeze, dar degeaba… Ieri am simțit că-l pierdem, așa că ne-am îmbrățișat, ne-am luat la revedere… Cred că penisul nostru e mai fericit acum, pentru că a trecut în lumea celor drepți.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
15 octombrie 2010 13:58

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult