Disperare și lacrimi în toată țara! Zeci de mii de femei au apelat numărul de urgență 112, pentru că au uitat unde și-au lăsat mașina acum două luni, când a început starea de urgență. Multe femei nici nu știu să-și descrie mașina, în afară că era roșie, iar actele sunt tot în mașină, așa că multe habar n-au nici ce număr de înmatriculare aveau.femeie_suna_112_masina.jpg

Chestionate de polițiști despre aceste detalii, femeile au răspuns indignate: ”Soțul meu se ocupă de mărunțișurile astea, de la băgat benzină la spălat, ITP, service, vinietă. Eu fac treaba cea mai importantă: învârt de volan”, spun femeile.

Prin tot Bucureștiul pot fi văzute femei cu rimelul întins de la plâns, plimbându-se printre blocuri cu cheia cu telecomandă a mașinii, apăsând pe buton în speranța că vor auzi sunetul binecunoscut de portieră deschisă. Vestea proastă pentru ele este că cel mai probabil mașinile nu mai au curent în baterie, așa că singura soluție ar fi să încerce să deschidă mașini la întâmplare cu cheia și să spere că nu și-o vor lua de la adevărații proprietari.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 15.05.2020 10:28 Social

National Cinematografic