Mii de femei sună la 112, c-au uitat unde și-au parcat mașina

Disperare și lacrimi în toată țara! Zeci de mii de femei au apelat numărul de urgență 112, pentru că au uitat unde și-au lăsat mașina acum două luni, când a început starea de urgență. Multe femei nici nu știu să-și descrie mașina, în afară că era roșie, iar actele sunt tot în mașină, așa că multe habar n-au nici ce număr de înmatriculare aveau.

Chestionate de polițiști despre aceste detalii, femeile au răspuns indignate: ”Soțul meu se ocupă de mărunțișurile astea, de la băgat benzină la spălat, ITP, service, vinietă. Eu fac treaba cea mai importantă: învârt de volan”, spun femeile.

Prin tot Bucureștiul pot fi văzute femei cu rimelul întins de la plâns, plimbându-se printre blocuri cu cheia cu telecomandă a mașinii, apăsând pe buton în speranța că vor auzi sunetul binecunoscut de portieră deschisă. Vestea proastă pentru ele este că cel mai probabil mașinile nu mai au curent în baterie, așa că singura soluție ar fi să încerce să deschidă mașini la întâmplare cu cheia și să spere că nu și-o vor lua de la adevărații proprietari.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
15 mai 2020 08:05
Citește mai mult despre: masina

Alte articole

Vezi mai mult