Mii de muncitori nu mai au unde dormi, după ce un lucrător neamț a asfaltat tot Bucureștiul

Activitatea lui Iohannis pare să fie, pe zi ce trece, tot mai revoltătoare. Ultima ispravă a noului președinte ales de români a lăsat mii de lucrători fără un loc de dormit. Cum încă nu a depus jurământul, Iohannis a profitat și s-a tranformat într-un muncitor care, cu o hărnicie nemiloasă, a asfaltat tot Bucureștiul, în numai câteva ore.

“Să-l fi văzut cum mânuia târnăcopul, pickamărul și alte unelte, care nici nu știm cum se numesc”, spune muncitorul Victor Viorel Lemandroi. “Pur și simplu ne-a ruinat, într-o singură zi. Noi am mers după el, l-am tot invitat, ‘hai, frățică, la un pet, la o umbră, dă-o-n morții ei de grabă’. Văzând că nu reacționează, am vrut să-l îngropăm sub un mal de pământ, dar ne-a fost lene să ne ridicăm, tocmai ce dădusem pe gât 40 de peturi de Bucegi, și ne pregăteam de somn”, a mai adăugat acesta.

Acum, deși toate străzile sunt asfaltate, traficul din București este la fel de lent. “O să ne ia ceva timp să ne obișnuim fără gropi, asemenea traume nu se vindecă de pe o zi pe alta. E ca atunci când ți se amputează o mână, dar încă o mai simți, ca și cum ar fi acolo”, oftează un șofer bucureștean.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, o poți urmări în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de Luchian
26 noiembrie 2014 11:11

Alte articole

Vezi mai mult