Mii de oameni aflaţi acum la ANAF vor să se sinucidă, dar e o coadă infernală la capsule cu cianură

Nervi, oboseală și ceartă la sediul ANAF sector 4, după ce mulți din cei veniți aici s-au plâns de condițiile oferite. Oameni care au stat la coada greșită pentru depunerea declarațiilor fiscale, contriuabuli care au completat formularele greșit, trecători, toți stau acum la coadă la capsule de cianură și sunt nervoși pentru că nici sinuciderea nu mai e o soluție.

„Sunt venit de azi dimineață, de la 7 aici. Am fost la ghișeul 4, pentru a 8-a oară luna asta, mi s-a refuzat declarația că nu am avut două copii după cazierul fiscal. Am zis, gata, nu mai suport, mă sinucid. Am întrebat dacă au cianură, m-au trimis la ghișeul 8, unde se eliberează capsulele. Stau de patru ore aici, coada abia de s-a mișcat câțiva metri”, explică George Constantin, un contribuabil care a decis să încheie socotelile cu viața.

Situația s-a complicat și din cauza trecătorilor, care auzind că se dă cianură, s-au înghesuit și ei să cumpere, că nu se știe când mai e o astfel de ocazie. „Dacă ați ști cât de mult am căutat așa ceva, nu se găsește domnule, e penurie. Ajungem să ne luăm viața ca animalele, cu tot felul de îngrășăminte și tranchilizante de la veterinar”, a declarat un domn de la coadă.

Scris de Eftimie
17 octombrie 2016 11:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult