Beznă şi frig într-o mahala din Bucureşti, unde o pană de curent a afectat mii de cetăţeni branşaţi ilegal la firele singurului bou din zonă care plătea factura şi era conectat legal la electricitate. Pentru că rămăsese fără bani, acestuia i s-a tăiat curentul şi a fost amendat pentru branşament ilegal, deşi era singurul cinstit.bransati_ilegal_curent.jpg

Mai grav e că pentru că nu avea curent, acestuia nu-i mergea nici wirelessul, pe care îl lăsase neparolat şi pe care stăteau conectaţi sute de vecini. Economia localităţii este în colaps acum, pentru că zecile de studiouri de videochat din zonă nu mai au legătură video cu clienţii, şi fetele au ajuns să presteze la domiciliu, ca pe vremuri. Acestea s-au dus la primărie să-şi încarce vibratoarele acolo, dar nici acolo nu era curent, că şi primăria era branşată ilegal.

În zonă există o singură afacere care nu a fost afectată. Este vorba de un salon de masaj erotic, unde fetele prestau exclusiv pe întuneric sau la lumina lumânărilor parfumate, şi acolo nu e nevoie de curent, că se lucrează cu vibratorul clientului.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Monday, 30.10.2017 19:20 Social

National Cinematografic