Mii de persoane au rămas aseară fără curent electric, după ce fraierul satului n-a mai avut bani să plătească factura

Beznă şi frig într-o mahala din Bucureşti, unde o pană de curent a afectat mii de cetăţeni branşaţi ilegal la firele singurului bou din zonă care plătea factura şi era conectat legal la electricitate. Pentru că rămăsese fără bani, acestuia i s-a tăiat curentul şi a fost amendat pentru branşament ilegal, deşi era singurul cinstit.

Mai grav e că pentru că nu avea curent, acestuia nu-i mergea nici wirelessul, pe care îl lăsase neparolat şi pe care stăteau conectaţi sute de vecini. Economia localităţii este în colaps acum, pentru că zecile de studiouri de videochat din zonă nu mai au legătură video cu clienţii, şi fetele au ajuns să presteze la domiciliu, ca pe vremuri. Acestea s-au dus la primărie să-şi încarce vibratoarele acolo, dar nici acolo nu era curent, că şi primăria era branşată ilegal.

În zonă există o singură afacere care nu a fost afectată. Este vorba de un salon de masaj erotic, unde fetele prestau exclusiv pe întuneric sau la lumina lumânărilor parfumate, şi acolo nu e nevoie de curent, că se lucrează cu vibratorul clientului.

Scris de Ionut
30 octombrie 2017 20:10
Citește mai mult despre: curent debranşare furt

Alte articole

Vezi mai mult