Mii de români, blocaţi cu mâna în buzunarele britanicilor din cauza restricţiilor COVID

Restricțiile legate de epidemia de COVID și de Brexit au lăsat numeroși români într-o situație dificilă, la granița între Europa și Regatul Unit. Numeorși concetățeni ai noștri sunt blocați în vame și aeroporturi cu mâna în buzunarele britanicilor.

„Am lucrat aici doi ani ca programator și cu câteva zile înainte de Brexit am primit un ultimatum din partea companiei, ori clonez un card și vând o minoră ori mă car. Am ales să fur câteva portofele după ce m-am dus să votez pentru o românie fără corupție și acum sunt sechestrat aici, nu mă pot întoarce în țară să distribui produsele”, spune Marcel Damaschin, un tânăr care a fost afectat de restricțiile impuse de UE și UK.

Blocajele din aeroporturi afectează deasemenea și românii din țară, care nu vor benefica acum de laptopuri și telefoane noi pe care să se plângă că nu au laptopuri și telefoane care să le dea copiilor lor aflați încă la școală, să facă școala online. Totodată, numărul de mașini nu volan pe dreapta ar putea scădea dramatic, ceea ce înseamnă că accidentele de pe străzi vor putea fi puse doar în cârca ălora care nu știu să șofeze.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

22 decembrie 2020 13:15
Citește mai mult despre: furat uk

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult