Mii de români concediați că din cauza măștii nu pot să-și pupe șefii în cur!

Obligativitatea măștii bagă toată țara în șomaj! Tot mai mulți angajați sunt dați afară de la serviciu pentru că din cauza măștii nu mai pot să-și pupe șefii în cur la standardele de dinainte de pandemie, așa că rapoartele sunt negative.

”Să luăm cazul lui Răzvan, marketing. Deși și-a depășit planul de vânzări cu 30%, Răzvan a fost concediat recent, pentru că în loc să pupe șefii în cur el vine la birou cu mască și stă la minim 2 metri, așa că nu remarcă nici că șeful a slăbit, nici că a mai tras de fiare, nici ce cravată superbă are, sau ce inteligent a redactat un raport, așa că a fost băgat în preaviz”, explică Decebal Popescu, psiholog.

Șefii spun că acești angajați sunt negaționiști. ”Sunt angajați recalcitranți, care nu cred în obligativitatea pupatului în cur. Noi le creăm toate condițiile, umblăm inclusiv cu pantalonii în vine prin birou, dar ei pur și simplu refuză să facă acest gest simbolic de a ne pupa în cur. Normal că-i dăm dăm afară, sunt atâția care vor să ne pupe în cur pe salarii mai mici”, explică Robert Acrișor, șef din România.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
22 iulie 2020 12:26
Citește mai mult despre: masca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult