Mii de români din sudul ţării îşi montează antene clandestine ca să prindă OTV-ul bulgăresc

Nemulţumiţi că au fost văduviţi de postul lor TV preferat, mii de gospodari ingenioşi din sudul ţării folosesc antene improvizate pentru a putea urmări OTV-ul bulgăresc. Graţie acestei găselniţe, cei mai agramaţi dintre telespectatorii români se pot bucura în continuare când SMS-urile lor sunt afişate pe post, chiar dacă acestea apar acum în chirilice.

“Mă bucur că postul nostru este apreciat de vecinii români”, declară patronul OTV Bulgaria, jurnalistul şi politicianul Dadan Diaconev. “În afară de cefele noastre, care sunt puţin mai late, nu cred că vor sesiza vreo diferenţă. Avem tot timpul grijă ca discuţiile din platou să fie atât de inepte încât să nu conteze că sunt în limba bulgară.”

“Acum mă uit toată ziua la bulgari, e foarte captivant!”, susţine un teleormănean. “Chiar în acest moment, domnii Florin Conduraţev şi Tolea Ciumacov dezbat cazul avocatei Zenobia, ucisă în urmă cu 5 ani într-o pădure de lângă Veliko Târnovo. Mai târziu, va fi invitată în platou o doamnă care susţine că poate vorbi cu spiritul lui Hristo Botev, iar ulterior va fi discutată dispariţia misterioasă de pe rafturi a murăturilor Ţarska.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
25 ianuarie 2013 16:01

Alte articole

Vezi mai mult