Cazul italianului cu 8 clase care a operat la spitalul de fițe Monza din Capitală pălește în fața imposturii descoperite azi de un jurnalist italian. În urma unei investigații ample, jurnalistul Gianfranco Tolontano spune că a identificat mii de români care s-au angajat la cules de căpșuni cu diplome false de Jurnalism și Filosofie.

capsuni_diplome_false_italia2.jpg ”Dacă la noi, în Italia, la Jurnalism sau Filosofie se învață noțiuni teoretice, se pare că în România, la aceleași facultăți, studenții deprind abilități practice, cum ar fi strângerea căpșunilor, debarasarea meselor sau curățarea străzilor. Așa că sunt foarte căutați astfel de absolvenți atât de calificați în munca fizică”, explică jurnalistul italian.

Aparent, impostorii români au fost dați de gol de productivitatea scăzută. ”Bate la ochi când un absolvent de Filosofie adună mai puțin de 7 lădițe de căpșuni pe oră”, spune un fermier italian. ”Plus că în pauzele de țigară stăteau cu privirea în pământ, nu cu privirea semeață, îndreptată spre cer, cum stă un absolvent român de Filosofie. Am știut imediat că ceva e în neregulă.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 05.02.2019 15:20 Social

National Cinematografic