Mii de studenţi, grav bolnavi după ce persoane neidentificate au aerisit căminele pe timpul verii

Prima zi de facultate i-a prins pe studenţi în spital! Mii de tineri acuză probleme respiratorii grave, unii dintre ei necesitând chiar ventilaţie artificială, după ce o persoană neidentificată le-a aerisit camerele de cămin pe timpul verii.


“Luaţi prin surprindere de aerul curat, tinerii n-au avut nicio şansă. Unii au leşinat instantaneu. Câţiva au reuşit să se ascundă sub pat, căutând un ciorap rămas acolo de astă primăvară, o scrumieră vărsată sau altă sursă de îmbâcseală, şi şi-au pierdut cunoştinţa acolo, pentru că o mână criminală dăduse şi cu mătura prin cămin, cât a fost vacanţă” spun medicii care i-au îngrijit pe tineri.

“Din fericire, toţi studenţii afectaţi de aerisire au supravieţuit. În prezent, sunt internaţi în cea mai înghesuită rezervă a spitalului Sf. Pantelimon, singurul loc din Bucureşti unde găseşti ţânţari în februarie, iar mucegaiul e atât de gros că ţine de cald. Simulează perfect un cămin studenţesc. În acest mediu propice lor, tinerii îşi vor reveni cât de curând”, le-a transmis reprezentantul SMURD familiilor îngrijorate.

Scris de Vasile
1 octombrie 2014 02:10
Citește mai mult despre: camin curatenie facultate sanatate studenti

Alte articole

Vezi mai mult