Mii se pensionari s-au adunat cu buteliile la conducta de gaze fisurată din Drumul Taberei

Conducta de gaze fisurată ieri de muncitorii care lucrează la la tronsonul de metrou Drumul Taberei – Universitate a devenit azi un veritabil loc de pelerinaj pentru pensionarii din cartier. Încă de la primele ore ale dimineţii, la ora la care muncitorii nici măcar nu apucaseră să-şi termine berea la pet, mii de pensionari dotaţi cu butelii s-au adunat la conducta fisurată, cu speranţa că vor benefica de gaz gratuit.

„Toată lumea ştie că Drumul Taberei este un fief al pensionarilor, deci ceea ce se întâmplă acum n-ar trebui să mire pe nimeni. Suntem deja obişnuiţi cu astfel de situaţii, de fiecare dată când fisurăm vreo conductă în cartier, iar asta se întâmplă destul de des, ne trezim cu pensionarii peste noi”, a explicat şeful echipei de muncitori.

Din primele indicii, muncitorii au fisurat conducta de gaze la presiunea unei periculoase bande de pensionari din zonă. „Ne-au spus că, dacă nu fisurăm conducta de gaze, vom avea de suferit atât noi, cât şi familiile noastre”, a declarat, sub protecţia anonimatului, unul din muncitorii care lucrează în zonă.

Scris de Calin
5 aprilie 2012 14:04

Alte articole

Vezi mai mult