Milioane de adolescenți recunosc că și ei se uită la filme cu Bruce Lee

Cazul de la Piatra Neamț, unde medicii au declarat că s-au uitat la filme pentru adulți cu Bruce Lee, i-a făcut pe mulți adolescenți să recunoască faptul că și ei au urmărit astfel de filme. Cei mai mulți adolescenți preferă categoria de filme Asian Interracial.

Adolescenții spun că filmele sunt ușor de urmărit și acțiunea e destul de previzibilă, așa că de multe ori dau înainte, până la scenele cele mai dure. Unele scene, mai ales în filmele japoneze, sunt blurate, tocmai din cauza violenței, dovadă și țipetele, gemetele și icnetele actorilor.

Un studiu relevă că cel mai căutat film pentru adulți cu Bruce Lee este Fisting of the Dragon, urmat de Enter the Interracial și apoi Big Black Boss. Adolescenții spun că se inspiră la greu din filmele acestea și practică și ei o formă de kung-fu, stilul Palma lui Buddha.

”Sunt filme la care nici nu caut subtitrări, pentru că sunt destul de explicite. Imitându-i pe actori, mai ales pe Bruce Lee, se întâmplă des să ajung în patru labe de la atâtea lupte”, spune David, adolescent român pasionat de artele marțiale pentru adulți.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
22 aprilie 2021 17:04

Alte articole

Vezi mai mult