Milioane de români jubilează după ce au aflat că angajaţilor CFR le-au întârziat salariile

Explozii de bucurie au avut loc în mai multe oraşe din ţară iar câteva primării au decis organizarea de festivaluri ad-hoc, cu vin fiert, mici şi pastramă precum şi alte produse tradiţionale. „După ani de blesteme pe peronul gării, în sfârşit mi-a auzit Dumnezeu rugile”, a explicat plin de euforie Desmond Tănăsescu, unul din românii care a ieşit să sărbătorească cu şampanie în piaţa Universităţii.

„A fost ca la Revoluţie”, povesteşte o pensionară din Ploieşti. „Am ieşit cu soţul pe casa scării, am desfăcut un vin bun, de la ţară, de la Moineşti şi am dat de băut la toţi vecinii. O vecină a pus la fiert ce-a mai rămas de la Crăciun şi diseară facem un foc de tabără în faţa blocului, cu nişte clapon la ceaun”.

Mai multe ONG-uri au cerut ca ziua de 16 ianuarie să fie declarată sărbătoare naţională şi toţi muncitorii, cu excepţia angajaţilor CFR, să primească o zi liberă, ca să poată să sărbătorească acasă, în sânul familiei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
16 ianuarie 2013 14:01

Alte articole

Vezi mai mult