Milioane de români redescoperă azi că au un loc de muncă pe care îl urăsc

Ca în fiecare an, prima zi de muncă le reamintește majorității românilor că își urăsc locul actual de muncă. Sau, după caz, le reamintește că urăsc însăși ideea de muncă. Desigur, există și români care spun că își iubesc jobul și că se bucură că se întorc azi la muncă, dar în acest caz este vorba fie de persoane ipocrite, fie de persoane cu probleme psihice.

romanii_isi_reamintesc_ca_isi_urasc_jobul.jpg romanii_isi_reamintesc_ca_isi_urasc_jobul.jpg Majoritatea românilor sunt însă sinceri și nu își ascund ura față de actualul loc de muncă. ”Normal că-mi urăsc jobul, chiar dacă n-o arăt”, ne-a spus un corporatist din Pipera. ”Cine ar vrea să se îmbrace zilnic la costum, să zâmbească la toți idioții, să scrie și să citească mailuri imbecile, iar la final să stea peste program, simulând că-i mai și face plăcere lucrul ăsta?! Gata, deja m-am deprimat, acum că mi-am reamintit.”

Ura față de locul de muncă se manifestă însă la toate tipurile de angajați, nu doar la corporatiști, după cum explică psihilogii. ”Lumea vine după o perioadă de relaxare și distracție, iar orice contact cu ideea de muncă este traumatizant. Până și pe mine, faptul că stau și explic situația asta, deci practic muncesc, mă scoate din sărite, îmi vine efectiv să urlu, atât de tare urăsc ceea ce fac”, ni s-a plâns reputatul psiholog Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
3 ianuarie 2013 08:01

Alte articole

Vezi mai mult