Milioane de vasluieni au emigrat la Polul Nord, de teamă să nu fie puşi la muncă de Iohannis

Fenomen bizar în Vaslui! La numai câteva zile după alegeri, judeţul s-a golit complet, având acum mai puţini locuitori decât Sălaj, care nu are nici unul. Din câte se pare, vasluienii au emigrat la Polul Nord, temându-se că Klaus Iohannis va instaura un regim dictatorial de muncă şi seriozitate.

“Cum am aflat că Iohannis a ieşit preşedinte, cum ne-am făcut bagajele şi am plecat”, spune vasluianul Ghiocel Asimionesei. “Ne temem în primul rând pentru copiii noştri. Nu vrem ca eforturile de a-i educa în spiritul şomajului şi al leneviei să se ducă pe apa sâmbetei, doar pentru că un neamţ serios şi muncitor a ajuns la conducerea ţării. O mentalitate ca a noastră, de oameni care stau degeaba şi aşteaptă totul mură-n gură de la stat, e greu de construit, nu poate să vină Iohannis să încerce să ne-o schimbe promovând valori păguboase, precum cinstea, seriozitatea sau lucrul bine făcut”, a continuat acesta.

Vasluienii au ales Polul Nord după ce au auzit de încălzirea globală. “În curând se vor topi gheţarii şi vom avea parte de inundaţii adevărate, nu ca cele din România”, spun aceştia, care şi-au construit deja cârciumi-iglu, de unde vor aştepta să fie salvaţi de jandarmii polari.

Scris de Luchian
19 noiembrie 2014 16:11

Alte articole

Vezi mai mult