Militar de la Kogălniceanu care își duce copilul cu MiG-ul la școală, bănuit că fură din bază

N-a trecut mult de când opt militari români de la baza Kogălniceanu au fost arestați sub bănuială că au furat combustibil și deja un alt caz a ajuns în atenția procurorilor. Este vorba de un militar român care își duce copilul zilnic cu MiG-ul la școală și care este bănuit c-ar fura din bază.

Procurorii știau de mult că militarul își duce copilul cu MiG-ul la școală, însă nu asta le-a atras lor în mod special atenția. Abia în momentul în care au descoperit că militarul are două MiG-uri trecute pe numele părinților au intrat cu adevărat la bănuieli.

„N-ar fi primul militar care își duce copilul cu Mig-ul la școală, astfel de cazuri sunt normale și se întâmplă des în armata română, însă două MiG-uri pe numele părinților cam bat la ochi. Mai ales că părinții lui nu sunt foști militari, ca să aibă vreun motiv să dețină un MiG“, spune procurorul de caz.

El spune că militarul va trebui să explice plauzibil cum a obținut familia lui cele trei MiG-uri, în caz contrar fiind pasibil o pedeapsă aspră. „Sar putea ajunge până la condamanarea lui la a-și duce copilul pe jos la școală“, a amenințat cu duritate procurorul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
17 noiembrie 2022 11:05
Citește mai mult despre: copil mig militar scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult