Deși starea de urgență s-a terminat, poliția continuă să dea amenzi. În lipsa unui cadru legislativ, polițiștii sunt nevoiți să se bazeze pe vechile lor șmecherii. Doar azi au fost amendați 30.000 de români care au ieșit pe stradă fără șapcă, dar și 20.000 de cetățeni care aveau șapcă dar nu aveau bască, deci li s-a făcut și lor proces verbal.amenda_politie_sapca.jpg

Polițiștii, mereu în slujba politicienilor, au continuat mizeriile din starea de urgență. Mii de români au fost prinși cu declarația scrisă de mână pe hârtie, și nu pe pergament, cu pecete, cum prevăd legile medievale ale României.

Polițiștii au dat dovadă de și mai mult zel, acum că CCR le-a anulat sutele de mii de amenzi date în starea de urgență, așa că trebuie să-și refacă planul de amenzi atât pe martie cât și pe aprilie și mai. Soluția polițiștilor a fost să amendeze aceeași persoană de mai multe ori. Imediat după ce au prins un fraier fără șapcă, s-au anunțat prin stație, să vină și alte echipaje care să-l amendeze pe fraier.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 15.05.2020 06:05 Social

National Cinematografic