Minerii contestă rezultatele studiului care spune că jumătate din români au făcut sex la locul de muncă

După ce în ultimele luni au apărut tot mai multe studii care susţin că aproape jumătate dintre români fac sex la locul de muncă sau, cel puţin, au întreţinut raporturi sexuale cu colegii, minerii din Valea Jiului au luat atitudine şi au acuzat firmele care au efectuat studiile că deformează realitatea.

„Oameni suntem, nu negăm că minerii nu fac sex la locul de muncă, însă cifrele sunt umflate. Dacă jumate dintre noi am făcut sex la serviciu, înseamnă că cealaltă jumătate a primit sex la serviciu. Ori, e absurd să pretinzi că toţi minerii au fost implicaţi în partide de sex la serviciu. E aberant ce susţin studiile”, ne-a declarat un reprezentant al minerilor.

Deşi admit că condiţiile de muncă sunt favorabile actelor sexuale, minerii spun că le lipseşte de multe ori motivaţia. „Şansele să fii suprins pe bezna din mină de cineva sunt infime, deci tentaţia e cu atât mai mare. Multe lucruri se pot întâmpla la adăpostul întunericului, mai ales că încă nu s-a pomenit paparazzi care să coboare în mină. Dar nu prea avem motivaţie. Noi suntem firi sensibile şi nu ne putem desfăşura cum ne dorim pe zgomotul din mină. Plus ca, din cauza întunericului, s-ar putea să ai surprize, să confunzi colegii de muncă între ei.”

Ce-i drept, după ce în timpul mineriadelor au venit până în Bucureşti doar pentru a planta panseluţe, era oarecum de aşteptat ca minerii să devină mai activi sexuali la locul de muncă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 iunie 2010 11:17
Citește mai mult despre: loc de munca miner sex studiu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult