Ministerul Apărării a notificat NATO că azi e zi de spălat şi dacă e ceva Armata Română poate lupta doar în izmene

Situație delicată la Ministerul Apărării, unde e zi de spălat și soldații așteaptă în cazărmi îmbrăcați doar în izmene, cel puțin cei care și-au adus de acasă. Ministrul Fifor a notificat cu promptitudine aliații strategici și i-a anunțat că e posibil să avem întârzieri la trimiterea de trupe în teatre de luptă, mai ales dacă plouă și azi și ne prinde ploaia cu uniformele la uscat.

Soldații de rând spun însă că lucrurile ar sta puțin altfel: ”Avem probleme pentru că și-au dat cei 40.000 de generali uniformele la curățătorie și le-au intrat la apă, nu le mai încap burțile în ele”, transmite Marian, caporal.

Ministrul spune că în caz că ne atacă dușmanul rus sau maghiar, intră în acțiune soluția de urgență, adică soldații vor fi trimiși în luptă cu uniformele murdare, dar vom ataca cu vântul în spate, pentru că mirosul de chiloți soldățești echivalează cu un atac chimic cu testosteron: ”Inamicilor le va pica părul instantaneu de la testosteron, ceea ce va duce la o prăbușire a moralului și deci la o înfrângere inevitabilă”, spune Decebal Popescu, strateg militar.

Scris de Ionut
2 august 2018 11:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult