Ministerul Turismului, reclamat la OPC de un tânăr care nu s-a distrat pe cinste de 1 Mai

Mini-vacanţa de 1 Mai nu a mulţumit pe toată lumea! Un tânăr din Drăgăşani a reclamat Ministerul Turismului la OPC pentru că, spune el, deşi a fost de 1 Mai la mare, nu s-a distrat deloc pe cinste şi nici nu a fost belea, aşa cum i s-a promis în toate materialele turistice.

„Am văzut peste tot la TV, în ziare, pe Internet, că la mare de 1 Mai e distracţie la maxim, că e belea, că trebuie să-ţi chemi toţi prietenii, că oricine stă acasă de 1 Mai e fraier”, explică drăgăşeneanul. „Ce era să fac, m-am dus. Ei bine, pot spune că nu a fost nici în proporţie de 35% belea şi nu m-am distrat la maxim, mai degrabă aş evalua că m-a distrat mediu. Dacă ar fi să mă întrebe un reporter de la Realitatea, în niciun caz nu cred că aş spune că mi-ar plăcea ca toţi prietenii mei să fie aici, ci m-aş limita la acei prieteni mai puţin pretenţioşi, care se pot simţi bine cam în orice situaţie.”

Tânărul spune că îi consideră responsabili pe cei de la Ministerul Turismului de faptul că nu s-a simţit nici pe departe belea şi speră ca OPC să-i rezolve cât mai repede plângerea. În caz contrar, el ameninţă că nu va pune pe Facebook nicio poză de făcută 1 Mai de la mare, ba chiar va refuza şi să fie tăguit în pozele prietenilor.

Scris de TNR
2 mai 2012 05:05

Alte articole

Vezi mai mult