Blocat din cauza prezenţei unei specii rare de gândac, şantierul autostrăzii Piteşti-Sibiu părea abandonat pe vecie. Din fericire, Guvernul e hotărât să ia măsuri urgente. Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunţat că va coborî "la firul ierbii" pentru a negocia personal cu liderii gândacilor eliberarea traseului autostrăzii.

gandaci_ministru_autostrada.jpg
Mai mult de atât, pentru a le impresiona pe insecte, Alexe va descinde în teren costumat în gândac, cu antene, picioruşe scârboase şi tot tacâmul. "Gândacii croitori sunt nu doar o specie rară, ci o naţiune foarte mândră. Poate, dacă arătăm că le înţelegem obiceiurile şi felul de a fi, vor fi dispuşi să facă un compromis şi să renunţe la câteva hectare din regatul lor gândăcesc."

Întâlnirea dintre ministrul Mediului şi căpetenia gândacilor croitori, Klackon II Ouătorul, va avea loc vineri, la ora 14, fiind urmată de un concert de greieri şi o degustare de grăunţe asortate.

"Dacă nu funcţionează, MiG-urile noastre sunt încărcate cu RAID şi gata de acţiune", a mărturisit un reprezentant al Ministerului Apărării.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 22.01.2020 15:56 Social

National Cinematografic